fbpx
Новото място в сърцето на София

Обучението КАРИЕРНО ОРИЕНТИРАНЕ НА УЧЕНИЦИТЕ се проведе в Social Innovators България. Пространството „Социални иноватори България“ е предназначено за събития за личностно развитие чрез образование, култура и здраве.

За екипа на Фондация Еду Компас това е първо събитие на място и със сигурност няма да е последно. Нека ви разкажа какво ни хареса в мястото.

В центъра е.

Нека си признаем – централна локация е винаги добра локация. Намира се лесно и от Софиянци, и от гости на столицата.

Красиво и функционално е.

Хем е красиво, хем може да се сложи допълнителна декорация, да се аранжира според брадна, който води събитие там. Това е красив и иновативен минимализми, който помага на водещите да бъдат на изискано място или да го аранжират според вкуса си.

Гъвкаво е.

Може да подредиш столове и маси както си решиш – за един, за двама, за екип, в кръг, на островчета. Дори в рамките на обучението масите и столовете могат да се размествай, тъй като са леки и удобни.

Има книги.

Има книги, които човек може да вземе и да остави други. Тази прекрасна образователна и модерна идея помага на книгите, знанието и вдъхновението да циркулират.

Има всичко.

Има всичко необходимо за едно обучение – кафе машина, място за дрехи и багаж, удобен и лесен за ползване прожектор, флипчарт, кана за вода, съдове, чаши, маси, столове.

Но най-вече има чудесно и подкрепящо отношение от домакините!

Адресът е:
ул. „Дякон Игнатий“ 19. ет. 2 1000 Sofia, Bulgaria

Контакти и запитвания:

088 861 5248

nbs@techno-link.com

Още по темата

Какво казват учителите за обучението за кариерно ориентиране на учениците?