fbpx

За нас

Развиваме потенциала на всяко дете

Създадохме Фондация Еду Компас, за да подкрепим учители, директори и институции в усилията им да предложат и приложат качествено, ангажиращо и ориентирано към личността на детето образование.

Ние сме част от

voca academy logo
about-us-hero
colored-cards

В образованието и обучението

Екипът на Фондация Еду Компас има над 15 години опит в образованието, обучението и консултирането на организации за развитие на капацитета им чрез обучение.

Ментори

Ментори

Ментори в първата българска академия за социално предприемачество

Финалисти

Финалисти

Финалисти в инкубатора на Reach for Change 2015

Успешни проекти

Успешни проекти

Участници в над 7 международни проекта

младежи
ученик
0
обучени ученици
тетрадка
учител
0
обучени учители
писане
зелени ресурси
0
ресурса
Книга
управление
0
проекта

Екип

Иновациите се случват с обща визия и разнообразен опит. Нашият екип има и събира опит от лидерство и управление в образованието, създаване и дизайн на обучителни програми, кариерно ориентиране, бизнес развитие и лингвистика.

 • “Вярвам, че инвестиция в образованието е най-смислената такава. Всяка устойчива промяна започва с образоване на ума и сърцето.”
  Елица Костова е визионер, успешен коуч, консултант с международен опит и автор на обучителни програми, печелили множество награди. Има над 10 години опит в сферата на образованието и над 5 сферата на консултуране на организации, занимаващи се с образование. Елица е ментор е на стартиращи компании и социални предприемачи. Съавтор на Career rEvolution – система за кариерно ориентиране и развитие, чиято концепция и методология е представяна на редица местни и международни конференции за образование. Съпътстващата онлайн платформа за кариерно ориентиране е подкрепена и е финалист във Founders Institute Лондон и в момента е в процес на създаване.
  Елица Костова
  Елица Костова
  Директор
 • Данаил Драганов винаги се е интересувал от езици и изкуство. Учи Компютърна графика в Математическа гимназия „Академик Кирил Попов“ в Пловдив и се развива в сферата на графичния дизайн. В гимназията Данаил преоткрива любовта към езиците и записва Приложна лингвистика в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Днес той пише преводи и се занимава с копирайтинг. В рамките на фондация Edu Compass, Данаил помага с проектите по програма Еразъм+ и в развитието на обучителни и коучинг игри.
  Даниел Драганов
  Даниел Драганов
  Копирайтър
 • Боян е роден в София, на 52 години с богат опит в ИТ сферата. Завършил е икономика на търговията в УНСС. Специализира продажби и управление на бизнеса в редица ИТ фирми сред които, IBM, HP, Bull, Stemo и др. През 2013 научава за Bitcoin, пробва технологията за първи път и осъзнава огромния потенциал на децентрализираната система за дигитални разплащания. През 2019 Боян участва в създаването на ПОЙПЕ с цел приобщаване на хора и търговци към използването на Bitcoin Cash в ежедневния живот и създаването на местна крипто екосистема за постигане на по-голяма финансова автономност за всеки. Боян е project manager на местни проекти и помага на фондацията като доброволец, като така подкрепя каузата й.
  Боян Келчев
  Боян Келчев
  Project Manager
 • София е маркетинг и PPS експерт, който помага мисията на Фондацията да стигне до повече хора. София се грижи за реклами, социални мрежи и някои Еразъм + проекти. Тя е завършила ПР и Бренд мениджмътн в НБУ и е работила като маркетинг и бранд експерт за компании като BTV, Internovos и SiteMedia Consultancy.
  София Костова
  София Костова
  Маркетинг експерт
laptop
hands up
 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.