+359 889 266 293

+359 889 266 293

Елица Костова

Управител

"Вярвам, че инвестиция в образованието е най-смислената такава. Всяка устойчива промяна започва с образоване на ума и сърцето."

Елица Костова е визионер, успешен коуч, консултант с международен опит и автор на обучителни програми, печелили множество награди. Има над 10 години опит в сферата на образованието и над 5 сферата на консултуране на организации, занимаващи се с образование.  Елица е ментор е на стартиращи компании и социални предприемачи. Съавтор на Career rEvolution - система за кариерно ориентиране и развитие, чиято концепция и методология е представяна на редица местни и международни конференции за образование. Съпътстващата онлайн платформа за кариерно ориентиране е подкрепена и е финалист във Founders Institute Лондон и в момента е в процес на създаване.  

Сава Бобчев

Ментор и развитие на проекти

Сава Бобчев се занимава с продажби и бизнес развитие. Именно погледът му в бизнеса му помага да даде различна перспектива на екипа на Фондация Еду Компас ида помогне на екипа да развива своите проекти и да реализира мисията си. Има магистърска степен по международна търговия и над 25 години опит в продажбите. В рамките на Еду Компас е ментор на младежи и се грижи за развитието на проектите на фондацията и това те да достигнат до повече хора.


Говори няколко езика и обича децата и младежите – вярва, че има какво да им даде, на какво да ги научи и че всяко НПО се нуждае от солиден план за развитие, за да реализра целите си. 

Мария Харизанова

Мениджър Финанси

Maria Harizanova е бакалавър по стопанско управление в La filiere francophone de gestion на Стопанския факултет на СУ “Св. Климент Охридски” и магистър по финансов мениджмънт в университета Bordeaux IV Montesquieu. Мария е сертифицирен проектен мениджър и сертифициран корпоративен трейнър към Management and Strategy Intitute, USA.

Има над десетгодишен опит в проектния мениджмънт, в оценката на риск, резултати, управлението на бюджет и въвеждането на нови практики и модели в управлението. Работи за световната финансова група BNP Paribas като проектен мениджър и Client Management team leader, като управлява и координирана трансгранични екипи в имплементацията на иновативни корпоративни решения и подобрения.


Данаил Драганов

Проектен мениджър

Данаил Драганов винаги се е интересувал от езици и изкуство. Учи Компютърна графика в Математическа гимназия „Академик Кирил Попов“ в Пловдив и се развива в сферата на графичния дизайн. В гимназията Данаил преоткрива любовта към езиците и записва Приложна лингвистика в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Днес той пише преводи и се занимава с копирайтинг. В рамките на фондация Edu Compass, Данаил помага с проектите по програма Еразъм+ и в развитието на обучителни и коучинг игри.

Виж повече
Изчерпан