+359 889 266 293

+359 889 266 293

Консултиране

Знаем, че ръководенето в образованието и управлението на училищен, университетски или образователен проект е предизвикателство. За разлика от всички други индустрии, образованието е в основата на промяната на този свят в по-добро място. Резултатите от образованието са вероятно едни от най-трудните за оценяване и най-уязвими към отхвърляне. 

Образованието е много подобно на алхимията – променя сърцата и умовете на индивидите и общностите. В същото време образованието обикновено бива силно критикувано и подложено на високи, а понякога и противоречиви очаквания от заинтересованите страни. Накратко, образованието е ключово за всяко човешко развитие и все пак е много чувствителен въпрос.


Ние имаме опит с образователно лидерство и управление, развитие на учебни програми и образователна политика. Ние сме и опитен корпоративен консултант. Имаме много опит с големи международни проекти и управление на финансите. Следователно ние предлагаме най-добрите консултантски услуги със задълбочено разбиране и съпричастност към образователните лидери и учители.


Консултираме образователни институции и лидери в пет основни области:

– стратегия и изпълнение;

– развитие на персонала;

– разработване на учебни програми;

– създаване на нови програми, училища, проекти;

– училищно управление и ръководство.

За кого са предназначени тези услуги?

Работим с частни или обществени образователни организации като училища, университети и неправителствени организации, като им помагаме да постигнат смели цели, да подобрят ефективността си и да имат по-голямо въздействие в своята област.

Защо да изберете нас?

Знаем, че образователната система е сложна и тежка. Времето на хората, работещи за образованието, никога не е достатъчно, за да се справят с всички социални, бюрократични и ежедневни предизвикателства, да работят непрекъснато за тяхното професионално развитие и да постигат отлични резултати в класната стая.

Живеем в свят на иновации, технологии и социални мрежи, модерната младеж става все по-объркана при избора на кариера, образование, обучение, работа или дори хоби. Мотивацията им за развитие е динамична - има своите върхове и спадове, които трябва да бъдат разгледани в преподавателския подход.

Нашите образователни продукти и услуги предоставят на учителите, преподавателите, обучаващите и всички участници в образованието инструменти, необходими да оползотворят истинската стойност на младите хора в тяхното образование.

Ние предлагаме готови за употреба решения, които спестяват време и усилия, правят образователния процес по-гладък и по-ефективен, работата на учителите по-лесна и по-приятна, и допринасят за удовлетворението на младите хора.


Виж повече
Изчерпан