+359 889 266 293

BG
ENG

+359 889 266 293

BG
ENG

Елица Костова

Управител

"Вярвам, че инвестиция в образованието е най-смислената такава. Всяка устойчива промяна започва с образоване на ума и сърцето."

Елица Костова е визионер, успешен коуч, консултант с международен опит и автор на обучителни програми, печелили множество награди. Има над 10 години опит в сферата на образованието и над 5 сферата на консултуране на организации, занимаващи се с образование.  Елица е ментор е на стартиращи компании и социални предприемачи. Съавтор на Career rEvolution - система за кариерно ориентиране и развитие, чиято концепция и методология е представяна на редица местни и международни конференции за образование. Съпътстващата онлайн платформа за кариерно ориентиране е подкрепена и е финалист във Founders Institute Лондон и в момента е в процес на създаване.  

Мартин Петров

Треньор и консултант

Мартин Петров е сертифициран треньор по меки умения, неформално образование, лидерство и майсторство в публичното говорене. Той е реализарал 2000+ обучения, семинари и лични сесии за повече от 7000+ души. Той е иновативен треньор, който използва някои от най-съвременните инструменти и техники в света на личностното развитие и корпоративно обучение, включително геймификация.

Мартин има опит в различни области - младежки обучения, корпоративни обучения, обучения на НПО. Обучава учители и ученици от цял свят.

Мария Харизанова

Проектен мениджър

Maria Harizanova е бакалавър по стопанско управление в La filiere francophone de gestion на Стопанския факултет на СУ “Св. Климент Охридски” и магистър по финансов мениджмънт в университета Bordeaux IV Montesquieu. Мария е сертифицирен проектен мениджър и сертифициран корпоративен трейнър към Management and Strategy Intitute, USA.

Има над десетгодишен опит в проектния мениджмънт, в оценката на риск, резултати, управлението на бюджет и въвеждането на нови практики и модели в управлението. Работи за световната финансова група BNP Paribas като проектен мениджър и Client Management team leader, като управлява и координирана трансгранични екипи в имплементацията на иновативни корпоративни решения и подобрения.


Виж повече
Изчерпан